top of page

Neon Art Photo Shoot

Er is een kleine neon fotostudio in Toronto waar ik al lang eens een bezoek aan wou brengen. Dus plande ik mijn trip zorgvuldig zodat ik zeker wist wat ik in een beperkte tijd in beeld wou brengen. Heel leuk om nog eens aan een persoonlijke art photoshoot te werken.

Deze fotostudio draagt de naam Neon Demon en ik kon hem enkel boeken voor 4 uurtjes, dus moest ik er zeker van zijn dat ik mijn tijd goed kon benutten. Dus een paar weken op voorhand ben ik begonnen met het voorbereiden van dit kunstzinnig fotografie project. Uiteindelijk had ik een document van 25 pagina's vol met scene beschrijvingen, composities, schetsen en een heleboel creatieve opmerkingen om met rekening te houden. Zo was ik er zeker van dat ik voorbereid was voor een toch wel moeilijk te fotograferen locatie die helemaal nieuw was voor mij. Het was ontzettend leuk om volledig uit mijn comfort zone te stappen en ik ben heel blij met het resultaat van dit persoonlijk fotografie project.


Σχόλια


bottom of page