top of page

Risoul - Snowboarding met een fototoestel in de hand

Het zou geen trip naar de bergen zijn als ik mijn camera zou thuis laten. Dus tijdens deze reis werden de bergen van Risoul mijn muse. Ze hielden me gedurende de nacht wakker wanneer ik naar de sterren wou turen die weerspiegelden op de sneeuwvlakten en omdat ik op tocht ging door de sneeuw om die magische nachtelijke momenten in de bergen vast te leggen. De bergen zorgden ook voor een vroege weker zodat ik de eerste zonnestralen kon vangen die op de bergflanken vielen.

Risoul sunrise on mountains photography spots

It was incredibly inspiring to be here. The ever changing mountain environment gave me a serious creativity and energy boost.

To conclude - it was a very nice trip with a beautiful mix of snowboarding, mountain running, photography and great nights at the bar with friends.bottom of page